Departamente

Departament HR

Human Resources este departamentul în care persoanele empatice și foarte bine organizate asigură armonia în cadrul asociației. Fie că este vorba despre recrutări, activitatea celorlalți voluntari, zile de naștere sau conflicte, cei de la HR sunt mereu pe fază pentru a închega relațiile dintre toți membrii asociației. Acest departament poate fi numit ”MED mom” întrucât reunește toate departamentele și se preocupă de buna comunicare atât între voluntari cât și cu conducerea.

Departament Logistică

Fiecare echipă are în ziua de azi un departament care se ocupă de logistică.
Auzim tot mai des cât de important este acest departament pentru buna organizare a unei asociații. Totuși, ce este logistica și pentru ce este utilă?

Logistica pune la dispoziție toate resursele necesare unui eveniment.

Departament Grafică & IT

Departamentul PR este format din studenți creativi, vorbăreți și bine organizați, ce au în comun un țel: menținerea relațiilor și înțelegerii dintre organizație și public. Pe lângă îmbunătățirea canalelor de comunicare, PR stabilește și metode de transmitere a informațiilor și se asigură că acestea sunt înțelese de toată lumea. Departamentul de PR are un rol decisiv în organizarea oricărui eveniment, deoarece pregătesc și publică informații pentru public, în cel mai atractiv mod posibil, ajută alte departamente să promoveze și să publice anunțurile și evenimentele, asigură buna coordonare a publicului, pregătesc texte și imagini împletind ideile fiecarui membru al departamentului.

Astfel, acest departament reprezintă ocazia perfectă de a folosi imaginația, creativitatea și organizarea în scopuri caritabile, educaționale sau, pur și simplu, recreative.

Departament Alumni

Departament Project Management

Departamentul Alumni reprezintă poarta de lansare către piața de muncă specifică pentru viitorii ingineri și pune bazele unei comunități formate din studenți și absolvenți ai Facultății de Inginerie Medicală.

Departamentul conferă un mediu prietenos și sigur. Membrii acestuia sunt absolvenți ce își concentrează activitatea pe evenimente ce susțin dezvoltarea profesională a studenților prin organizarea de evenimente tematice (Tips and Tricks despre redactarea lucrării de diplomă, prezentarea masteratelor, târguri de job-uri, workshop-uri, etc.).

"Failing to plan is planning to fail!"

Aceasta este deviza după care noul departament al asociației își propune să funcționeze. Dacă te consideri o persoană organizată și îți place să deții controlul acest departament este locul potrivit pentru tine. Principalul scop al voluntarilor săi este de a pune la punct detaliile fiecărui eveniment organizat. De la realizarea mapei de eveniment, supervizarea desfășurării acestuia și până la alcătuirea analizei de la finalul evenimentului, în departamentul de Project Management ne propunem să stabilim un standard de calitate pentru buna desfășurare a evenimentelor marca MED.

Departamentul Grafică&IT este locul în care voluntarii asociației se ocupă de partea tehnică a evenimentelor. Pe lânga asta, acest departament este locul perfect în care studenții dau frâu liber imaginației pentru a crea imagini sau videoclipuri cat mai atractive, menite să atragă atenția în social-media asupra evenimentelor organizate de asociație.

Astfel, acest departament este în strânsă legatură cu departamentul PR, voluntarii comunicând între ei pentru a crea postări cât atractive, cu diferite teme și, totodată, pentru a avea evenimente cât mai reușite.

Departament FR

Departamentul de Fundraising are ca obictiv principal crearea sau menținerea de parteneriate cu diferite companii și organizații pentru a ține la standarde cât mai înalte atât buna funcționare a evenimentelor cât și a asociației.

Principala îndatorire a membrilor acestui departamanet constă în actualizarea periodică a listei cu potențiali sponsori și încheierea de noi parteneriate pentru a îndeplini cu succes proiectele asociației. Principalele caracteristici de care un membru al departamentului de FR trebuie să dea dovadă sunt persuasiunea, creativitatea și spiritul energic.

Departament PR