Evenimente

Cu ce se ocupă organizația noastră?

Un nou capitol din viața ta începe atunci când devii student. Fie că ești foarte încântat sau puțin speriat de ce te așteaptă la facultate, echipa MED este mereu aici pentru tine și organizează anual MEDtips, un eveniment destinat bobocilor curioși. În cadrul evenimentului vei găsi răspunsul la orice întrebare legată de facultate, spre exemplu cum se desfășoară cursurile, activități extracurriculare etc. Voluntarii MED sunt persoane deschise și comunicative, pregătite să te ajute cu orice pentru a transforma facultatea într-o experiență cât mai plăcută.

Cel mai așteptat eveniment organizat de MED. Dedicat studenților din anul 1 și 2 de la Facultatea de Inginerie Medicală, aceste eveniment este în fiecare an un real succes.Atât profesori, cât și studenți din ani mai mari vin să le prezintele studenților din primii ani cele două specializări pentru ca acestora să le fie mai ușor să se orienteze spre ceea ce își doresc cu adevărat.

Cel mai important lucru în viață este să evoluezi în mod constant. Din acest motiv, asociația MED organizează traininguri specifice pentru a-ți oferi șansa să te dezvolți atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Voluntarii MED au oportunitatea de a-și descoperi noi laturi ale personalității, de a-și îmbunătăți abilitățile deja dobândite sau de a deprinde noi obiceiuri benefice care să îi asiste în atingerea obiectivelor.Trainingurile MED reprezintă “o cale spre autocunoaștere” care te ajută să îți accentuezi calitățile și să îți estompezi punctele slabe. Echipa MED este pregătită să înfrunte orice obstacol și și-a continuat activitatea și pe perioada pandemiei cu diverse traininguri indispensabile evoluției personale, precum Trainingul de Comunicare și Lucru în Echipă, Trainingul de Leadership, Trainingul de Manipulare.De asemenea, dacă devii voluntar MED poți participa la traininguri specializate pe diferite domenii, un exemplu în acest sens fiind Trainingul de Photoshop.Toate trainingurile noastre se desfășoară în colaborare cu persoane comunicative, bine pregatite care te pot îndruma spre succes.Dacă ești interesat de dezvoltare personală, alătură-te și tu echipei MED ca să devii cea mai bună versiune a ta.

Organizat an de an în parteneriat cu alte facultăți din cadrul Universității Politehnica din București, Balul Bobocilor, vă propune să FIM toți prezenți la unul dintre cele mai importante momente ale studenției. Cea mai așteptată petrecere a tinerilor reprezintă, de fiecare dată, un prilej, atât pentru proaspeții studenți, cât și pentru cei mai mari, să lege noi prietenii și să se distreze la maximum, neținând cont că ziua următoare vor adormi pe băncile amfiteatrului F202. În cadrul acestui eveniment, are loc și nelipsita competiție “Miss&Mister” și concertul unui artist sau trupă de renume, menit să încingă atmosfera și să își lase amprenta în sufletul fiecărui student. Fie că deja au reușit să se facă remarcați sau încă nu au avut curajul să se afirme, participanții la faimosul titlu de “Regina și Regele Balului” sunt supuși unor probe cu scopul de a le scoate în evidență calitățile. Prestația acestora este evaluată de un juriu format din profesori ai facultății și sponsori ai evenimentului. Locația este decorată în conformitate cu tematica petrecerii, iar muzica bună și băutura pe alese sunt adăugate și ele pe lista ingredientelor necesare pentru o seară de vis.

Niciun gest de bunătate, indiferent cât e el de mic, nu e în zadar! Acesta este motto-ul după care ne-am ghidat în organizarea turneului caritabil de League of Legends. Ne-am unit forțele cu asociații din toată țara pentru a pune la cale un eveniment, ce avea să fie plin de surprize. Încă de la prima ediție, ne-am dorit să îmbinăm distracția și spiritul de competiție cu acțiunea caritabilă, astfel că și câștigătorii concursului au fost răsplătiți cu premii din partea sponsorilor noștri. Turneul a fost difuzat livestream pe platforma twitch, donațiile fiind făcute în timpul acestuia. Giving is the greatest act of grace, de aceea oameni de pretutindeni ne-au încurajat pentru a putea duce la bun sfârșit lupta pentru cauzele nobile pe care le-am susținut. În cadrul primei ediții, am donat încasările obținute Fundației Metropolis pentru renovarea secției de oncologie a spitalului Fundeni, în timp ce în urma celei de a doua, donațiile ajungând la Geanina, o studentă bolnavă de cancer. Chiar dacă proiectul este unul relativ tânăr, să dăruiești speranță n-a fost niciodată mai simplu, motiv pentru care noi nu ne oprim aici și te așteptăm la următoarele ediții să înmulțim împreună bunătatea!

A face voluntariat la MED înseamnă să guști din atmosfera unui eveniment care adună la un loc oameni puși pe distracție și socializare, voluntari dedicați și filme înfricoșătoare sau cu mesaje profunde. Devenită o tradiție, seara de film reușește să cucerească an de an inimile amatorilor de artă cinematografică, acestora rămânându-le doar să savureze cele mai spectaculoase sau înspăimântătoare filme, care se concentrează pe creativitate, libertatea de exprimare și teme de interes pentru noua generație. Cât despre distracție, știm cu toții că studenții nu pot spune “nu” petrecerilor, de aceea voluntarii noștri se asigură, de fiecare dată, că știți formula deplasării și o aplicați venind la evenimentele organizate de noi. Fie că este vorba de o petrecere tematică, un concurs de beerpong sau de karaoke, tu trebuie doar să te pregătești să aplauzi cât te țin palmele, să râzi cu gura până la urechi și să trăiești intens fiecare clipă dansând și cântând pentru că de restul ne ocupăm noi.

Cui nu îi plac jocurile? Fie că ești cu gamer adevărat sau dacă preferi o seară liniștită de Rummy, Games Week este evenimentul perfect!Semestrul 2 începe de fiecare dată cu un vibe pozitiv – o săptămână de jocuri. Ne întâlnim în fiecarea seară să interacționăm, să cunoaștem oameni noi și mai ales să destindem atmosfera. Alături de colegii de la OST București, organizăm o săptămână plină de turnee, jocuri și distracție.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, organizația MED desfășoară anual evenimentul “Cutiuța de Pantofi” și îți oferă șansa de a fi Moș Crăciun pentru copiii nevoiași. Conceptul este simplu: iei o cutie de pantofi, o umpli cu daruri si dulciuri pentru copii și o aduci la sediul MED de unde echipa noastră va duce magia mai departe. Dacă și tu simți spiritul Crăciunului, vino alături de asociația MED și adu un zâmbet pe chipurile copiilor nevoiași!

MedTips

BDM vs. ESM

Training-uri

Balul Bobocilor

The Charity Rift

Activități recreative

Games Week

Cutiuța de pantofi

Training-uri

Balul Bobocilor

The Charity Rift

Activități recreative

Cutiuța de pantofi

Activități recreative